Flottarstugan

Från och med 1 juli 2024 hyr vi ut flottarstugan till personer som vill besöka oss. Flottarstugan ligger alldeles vid älvens strand och var från början tillfällig bostad åt flottarna, därav namnet.

Flottarstugan består av två små sovrum med två sängar i varje rum och ett vardagsrum med köksdel. Extrasängar finns att tillgå, fråga efter det vid bokningen. Det finns också en separetttoalett och en dusch i stugan. I stugans mitt finns kaminen som värmer gott småkyliga dagar.

Flottarstugan har en egen privat uteplats i direkt anslutning till stugan.

Stugan ligger på en gård. Beroende på när ni är här kan ni hamna mitt i höskörd eller flytt av får. Ni kan också höra tuppar som galer och traktorer som kör förbi.

Gårdens badstrand ligger en liten bit från stugan och gårdens café som är öppet då och då ligger också strax intill stugan.

Ni får gärna låna vår vedeldade bastu. Där kan man basta och även värma upp vatten för att ta sig en dusch med hjälp av hink och skopa. Vid bastun finns en brygga så att man lätt ska kunna ta sig ett dopp.

Kanoter och roddbåt finns att låna och djuren på gården får man gärna hälsa på. Man får också gärna strosa omkring bland odlingarna uppe på torpet.

Pris:
– Flottarstugan kostar 800 kronor per natt att hyra. Om stugan hyrs en hel vecka blir det 20 % rabatt.
– I priset ingår inte lakan och handduk. Det går att hyra extra för 100 kronor/ person.

Ni städar själva när ni åker, bäddar sängarna, dammsugar och tömmer soporna.

DSC_0135

Roddbåtar och kanoter kostar inget att använda. Är de lediga så är det bara att använda dem.

Om ni tänder bastun själva kostar inte heller den något att använda. Ved finns på plats i bastun liksom en instruktion hur bastun används. Är det många gäster på gården behöver ni komma överens om vem som använder bastun när. Vissa dagar kan bastun vara bokad för ett särskilt sällskap och då går den inte att låna. Men oftast är den tillgänglig.

In- och utcheckning
Ni har tillgång till stugan från kl 14 den dag ni anländer och ni behöver lämna stugan kl 12 den dag ni åker. 

Boka
För att boka, ring Emma Nyman, 070-274 64 55, eller maila boka@uppstroms.se