Café

Sommarcafé
I juli kommer vi ha söndagscafé i stora jurtan och längan vid badstranden. Den 7 juli, 14 juli, 21 juli och 28 juli kl 11-18 är ni välkomna hit på mat och fika. Håll utkik på facebook för löpande information!

Konstrunda
Den 31 augusti och den 1 september öppnar vi upp dörrarna för konstrundan. Elna Melin och Ylva Varik ställer ut och cafét serverar mat och fika.

Skördemarknad
Den 14 september kl 11-15 blir det skördemarknad. Då njuter vi av allt det som marken och jordarna har gett oss under sommaren. Marknadsstånden och caféborden dignar av godsaker. Välkomna hit!

Adventscafé hade vi på lördagarna i december 2023. Väldigt roligt att vi äntligen har ett kök som går att använda vintertid! Adventscafét gav mersmak och vi återkommer med det 2024.

I cafét serverar vi egenodlat, ekologiskt, fairtrade och hemgjort i så stor utsträckning som möjligt. Det brukar finns mat, smörgåsar och fika.

Cafét ligger inne på vår gård, i vår stora mongoliska jurta och i en ombyggd lada, alldeles intill älven och badviken. Så vill du ta ett bad när du druckit ditt kaffe går det bra!

För närmare vägbeskrivning så klicka här