Cafévärd

Till sommaren 2022 söker vi två cafévärdar som vill sköta vårt sommarcafé!

Vi skulle vilja ha vårt café öppet i sommar. Eftersom vi inte hinner sköta caféet själva söker vi nu två personer som skulle vilja hålla det öppet.

Vi erbjuder gratis boende med enkel standard. Vi tar inte ut en hyra för cafélokal och kök, men ni betalar omkostnader för el och slitage. I gengäld håller ni öppet cafét någon dag/ några dagar i veckan samt under Urkultsfestivalen första helgen i augusti (onsdag-söndag). Förtjänsterna i cafét är så klart cafévärdarnas.

I cafét ska det serveras ekologiskt och fair trade i så stor utsträckning som möjligt och gärna närproducerade produkter. Det ska finnas en blandning av lite mat, mackor, fika och dryck. Veganskt alternativ bör finnas. Det finns en kaffemaskin som ni gärna får använda om ni vill.

Vi visar gärna de menyer vi har haft tidigare och den prissättning vi har haft. Vi tänker att er prissättning ska vara i ungefär samma nivå som det tidigare varit.

Köket är inrymt i en ombyggd lastbil och en del av cafélokalen är under renovering. Det är funktionellt och helt okej men inte färdigbyggt ännu.

Cafét ligger mitt på vår gård, intill Ångermanälven, och i direkt anslutning till cafét ligger en liten badstrand. En liten bit bort ligger några små jurtor som vi brukar hyra ut till besökare. Ytterligare lite längre bort finns våra odlingar och våra djur. Det finns roddbåt, kanoter och bastu på gården som ni gärna får använda.

Är ni sugna på att vara cafévärdar på vår gård i sommar? Släng då iväg ett mail till emma@uppstroms.se Skriv något om er själva, om varför ni skulle vilja ha ett café här hos oss, om tidigare erfarenheter av café/ matlagning/ bakning och om era förväntningar på en gårdscafésommar.