Boende under Urkult 2017

camping bussUPPSTRÖMS CAMPING ÄR NU FULLBELAGD!!!

Välkommen till Uppströms festivalcamping!

Uppströms camping är en camping för festivalbesökare som löst biljett till Urkult 2017.

Det är bara under Urkult som vi har camping, resten av året driver vi på Uppströms gård ett småskaligt självhushållningsjordbruk. Därför har vi inte en vanlig campings alla faciliteter utan är en enklare festivalcamping. 

Reception, café, vatten, dass och bastu
Receptionen finns mitt på vår gård, vid båthuset.

Cafét finns strax bredvid, i vår stora mongoliska jurta. Precis som förra året drivs cafét inte av oss utan av några vänner till oss, Saad och Lova. I cafét kommer det finnas frukost, fika och mat. Som vanligt fairtrade, ekologiskt och närproducerat i så stor utsträckning som möjligt. I cafét kan man inte betala med kort utan kontanter eller swish behövs.

Färskvattenkranar finns uppställda på flera olika ställen på campingområdet. Likaså Bad under Urkultfinns torrdass på flera olika ställen.

Det finns en vedeldad bastu som du kan boka tid i om du vill ta dig ett bastubad. I bastun kan du också värma vatten och ta dig en primitiv dusch.

Det går också att bada i älven som rinner förbi campingen eller så går det att duscha på Näsåkers badhus.

Eldstäder finns på flera ställen.

Campingen och dess olika områden
Campingen är långsträckt, ca 800 meter lång. Från den del av campingen som ligger närmast festplatsen är det 500 meter att gå till festivalområdet, om du tar den närmaste vägen.

Vi har delat upp campingen i fyra olika områden och när du bokar anger du vilket område du vill bo på. Vi har inget rutsystem på campingen, utan när du kommer så väljer du var du vill stå, i det område du valt. Vi försöker också hålla platser för bilar på parkeringar precis utanför campingområdet.

De olika områdena

Camping kartaNya ängen: NYA ÄNGEN ÄR FULLBELAGD! Ett lite ojämnt område beläget närmast festivalen. Tältplatser men även en hel del platser för husvagnar och husbilar på grus.

Ängen: ÄNGEN ÄR FULLBELAGD! Ett större lite jämnare område, utmärkt både för tält och husvagn, med några få elplatser i bortre änden.

Udden: UDDEN ÄR FULLBELAGD!  En udde ut i älven med en lugn plats för ett fåtal tält. På udden finns också våra jurtor uppställda. På udden finns ett enkelt utekök med kyl, frys och kokplatta.

Torpet: TORPET ÄR FULLBELAGT! En stillsam och lite mer avlägsen del av campingen, endast för tält, på en klippt äng, vid sidan av ett torp. Här finns tillgång till vatten och utedass samt ett utekök utrustat med kyl, frys och spis. Mitt igenom detta område går en järnväg där timmertåg passerar någon gång per dygn. Vid torpet får inga bilar stå. Vill du kan du köra upp bilen för att lasta av. Det gör du dock på egen risk, vägen till torpet är smal, kurvig och brant.

Priser för hela festivalvecka (om du bokar och betalar före 24 juli)

  • Ett tält, 4 x 4 meter, med max 4 Urkultsbesökare kostar 500 kr.
  • Ett större tält eller husbil/ husvagn med max 4 Urkultsbesökare kostar 650 kr. Elplats för husvagn kostar 100 kr extra. Yttertält till husvagn kostar 100 kr extra.
  • För extrapersoner, alltså när ni är fler än 4 personer i tält eller husvagn, kostar det 100 kr/ person för hela festivalveckan (barn upp till 15 år gratis).
  • Vill du ha bilen inne på campingen (Ängen och Nya ängen) räknas den som tält och kostar 500 kr. Kostnadsfri parkering strax utanför campingområdet brukar dock alltid finnas.

Campingen är öppen från och med måndagen i festivalveckan (31 juli) och priserna gäller för så många dagar som du vill i den veckan.

Villkor för Uppströms camping
Du betalar för en hel festival, det går inte att boka och betala för enstaka nätter.

Priserna ovan är om du betalar hela din campingplats på förhand, innan 24 juli, till vårt bankgiro (157-6891). Föredrar du att endast betala en anmälningsavgift på 100 kr i förväg betalar du enligt priserna ovan då du kommer (då blir det alltså 100 kr dyrare).

Bokar du efter 24 juli så betalar du för din campingplats då du kommer till oss. Även då blir priserna 100 kr högre än de priser som står angivna ovan.

Om du har bokat tidigare än 24 juli men av någon anledning inte betalt in till bankgirot så gäller samma sak, det blir 100 kr dyrare och du betalar då du kommer.

Så här bokar du
Du skickar en bokning till oss via mail, vi bekräftar den och ger dej ett bokningsnummer och ett bankgironummer i retur på mailen. Du betalar in, antingen hela campingavgiften eller anmälningsavgiften. Ange ditt bokningsnummer i meddelanderutan då du betalar. Sedan är du klar! Bara att komma på festival! Spara ditt bokningsnummer och ange det vid ankomsten i receptionen.

Tält under Urkult

Boka här!          

Avbokningar
Om du avbokar din plats senast 2 augusti får du tillbaka alla pengar förutom 100 kronor.

Har du några frågor så ring Emma, på telefon 070-274 64 55.

Du är varmt välkommen till Uppströms camping! Vi hoppas på en alldeles underbar festival!